Kalajokilaakson happamien sulfaattimaiden kartoitus ja alueen pienvesien vesistötutkimukset ovat valmistuneet

Kalajokilaakson happamien sulfaattimaiden kartoitus ja alueen pienvesien vesistötutkimukset ovat valmistuneet. Tutkimustulokset esitellään Maaperän ympäristölle ja elinkeinoille aiheuttamien happamuusriskien kartoitus Kalajoen vesistöalueella (MAHAKALA) –hankkeen loppuseminaarissa keskiviikkona 3.12.2014 klo 9.00 – 14.15. Seminaarissa kuullaan myös erilaisista happamuuden hallintakeinoista sekä riskialueiden viljelyn ja kuivatuksen tukimahdollisuuksista.

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton. Seminaarin ohjelma on suunnattu erityisesti maankuivatustoiminnassa ja maankäytön ohjauksessa mukana oleville toimijoille (kuntien tekniset, ympäristö- ja maaseutupalvelut/ vesihuoltolaitokset/ maa-, metsä- ja kalatalouden yritykset, järjestöt ja yhdistykset/ turve- ja muut energian tuottajat/ suunnittelijat ja urakoitsijat).

Seminaaripaikkana on Centria-ammattikorkeakoulu, Ylivieskan sivukampus, Auditorio (Vierimaantie 7). Seminaariohjelma löytyy täältä. Ilmoittautumiset 26.11.2014 mennessä: ilmoittaudu täällä tai katja.polojarvi[at]ylivieska.fi

Lisätietoja: Katja Polojärvi, katja.polojarvi[at]ylivieska.fi, 044 4294 226  

Tervetuloa!

EU-logot.